Alternate Text

Voer updates uit

Werk regelmatig uw besturingssystemen en software bij

Schakel de functie automatische updates in

U kunt ook de functie automatische updates gebruiken om updates te installeren. Wanneer u de functie automatische updates gebruikt, hoeft u zelf niet te zoeken naar updates. In plaats daarvan werkt uw besturingssysteem uw computer automatisch bij.

 

Update uw besturingssystemen

Een besturingssysteem (ook operating system of OS genoemd) omvat alle programma’s die de verschillende onderdelen (hard disk, scherm, processor, geheugen enz.) van een computer aansturen en de computer dus laten functioneren.

Update alle software

Voer automatisch securitygerelateerde updates van alle software uit en zorg voor een interne patch-cultuur (werkposten, mobiele toestellen, servers, netwerkcomponenten enz.).

Update uw antivirussoftware

Anti-malware is een type software dat gemaakt is om schadelijke programma's te verhinderen, op te sporen en te vernietigen, zowel voor individuele computers als voor informaticasystemen.

Update uw webfiltertools

Een webfilter, ook wel vaak "content controle software" genoemd, is een softwaretoepassing die is ontworpen is om de toegang van een gebruiker tot bepaalde websites op zijn computer te beperken.

Update uw inbraakpreventie- en detectiesystemen.

Regelmatige updates van uw inbraakpreventie (IPS8) - en detectiesystemen (IDS9) zijn aan te raden.